Teme prvog on line Poslovnog kluba - gradski dokumenti od strateškog značaja za 2021 godinu: 

14.12.2020.

Teme prvog on line Poslovnog kluba - gradski dokumenti od strateškog značaja za 2021 godinu: 

  • Program građenja objekata i uređenja komunalne infrastrukture za 2021.
  • PRORAČUN GRADA IVANCA

  • PROGRAM dodjele potpora za poticanje razvoja poduzetništva Grada Ivanca za 2021. godinu

Poštovani poduzetnici, sukladno najavama Grad Ivanec je pokrenuo on line Poslovni klub u namjeri da{KomentoDisable} prilagodi uvjete poslovanja u doba korone  i unaprijedi i olakša komunikaciju preko digitalnih alata i platforme koja je pred vama.

U nastavku donosimo i dajemo na uvid  ključne gradske dokumente -proračun, programe potpora, strateške planove i odluke za 2021 godinu koje su u nacrtu, što znači da prije donošenja, svakako želimo čuti i prikupiti vaša mišljenja, prijedloge i sugestije o onom što Grad predlaže i planira financirati i realizirati u  2021 godini. 

Postupak sudjelovanja u diskusiji je jednostavan- nakon registracije, koju ste obavili,  svoje komentare na dokumente  jednostavno utipkate u obrazac komentara ispod dokumenta kojeg komentirate. 

Svi su komentari  i odgovori javni i vidljivi svim sudionicima. Na vaše prijedloge odgovarati će gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, gradske stručne službe i Poslovna zona Ivanec, ovisno o tematici.

Naravno, na komentare kolega poduzetnika, možete također i vi dodatno komentirati. 

Cilj je da otvorimo i potaknemo razmjenu mišljenja kakvu smo prakticirali i na fizičkim sastancima Poslovnog kluba.

Teme koje otvaramo sa današnjim danom, ostati će otvorene za komentiranje do petka, 18.prosinca 2020 godine, do 14.00 sati. 

Svakako se odazovite, očekujemo i nadamo se da će ovakva praksa komunikacije dodatno unaprijediti naše dobre partnerske odnose koje preko Poslovnog kluba razvijamo već, ove godine u lipnju,  okruglih 10 godina. 

Budi prvi koji će komentirati!
Molim prijavite se ako želite komentarati

Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o. predstavljaju Vam novi alat komunikacije, prilagođen modernim vremenima - Poslovni klub Ivanec Online.

Poslovni klub Ivanec, kao  asocijacija koja okuplja poduzetnike koji posluju na administrativnom području grada Ivanca, od svojeg osnutka služi kao mjesto rasprave o temama važnim za poduzetnike te o načinima na koje im Grad može pomoći direktno ili indirektno, u sklopu svojih zakonom definiranih ovlasti, a sve s ciljem kontinuiranog razvoja gospodarstva.

Online izdanje Poslovnog kluba omogućit će nastavak redovnih aktivnosti i u posebnim uvjetima izazvanim pandemijom koronavirusa i poslužiti kao alat komunikacije između poslovne zajednice i gradonačelnika, odnosno gradskih službi i odjela. Na platformi će se objavljivati strateški planovi, idejni programi za buduće godine, programi poticaja za MSP-ove za sljedeću godinu i slični dokumenti važni za razvoj lokalne zajednice, a za čiji je uspjeh važno pribaviti, a zatim i uzeti u obzir povratne informacije od poslovne zajednice.

Uključivanje na platformu bit će dostupno svim zainteresiranim poslovnim subjektima, kroz jednostavan postupak registracije. Stoga Vas ovim putem pozivamo da se registrirate i uključite u rad Poslovnog kluba Ivanec Online kroz davanje komentara, sugestija i prijedloga. Prve teme i dokumenti, koji se tiču strateških i proračunskih tema za sljedeću godinu, na platformi će biti dostupni sredinom prosinca 2020. godine, a novi će se redovito objavljivati, kako bi se kroz sinergiju javnog i privatnog sektora na lokalnoj razini osigurali uvjeti za gospodarski i društveni napredak i stabilnost.